Annonce


Annonce

Annonce

Blandede præstationer af Dembélé og Koundé

VM 2022 Qatar - 19. december 2022
VM 2022 er nu et overstået kapitel og de største skuffelser ser man utvivlsomt hos det franske landshold. De var så tæt på at kunne genvinde trofæet, som de vandt i 2018, men denne gang måtte de se sig slået af Argentina efter straffesparkskonkurrence.

Den franske landstræner Didier Deschamps havde både Ousmane Dembélé og Jules Koundé med i sin startopstilling, og det var kun den ene, som leverede en godkendt præstationer. Og det var Koundé. Dembélé lagde ud med at tabe en bold udover sidelinjen og fulgte op med et par boldtab før han nedlagde Angel Di Maria i feltet og begik et straffespark.

Det var helt tydeligt, at han var hæmmet over situationen og den store scene, og han kom aldrig op i omdrejninger. Med fem minutter til pausen valgte Deschamps så på det groveste at flå både Dembélé og Giroud ud. Det var den finale for Dembélé, som kunne se den resterende del af kampen fra bænken.Koundé spillede samtlige 90 minutter og fik også lov til at spille de to gange 15 minutter efterfølgende, men blev så udskiftet efter 121 minutter til fordel for Disasi hvilket kun kan betegnes som taktisk, da kampen var yderst tæt på en straffesparkskonkurrence, hvor Deschamps altså hellere så Disasi sparke fremfor Koundé.

Koundé spillede en godkendt finale, hvor han dog ikke kunne hjælpe sine holdkammerater til triumf. Han havde en svær opgave, da han skulle lukke ned for Di Maria, som var i hopla i de minutter, som han fik. Efter opgøret måtte Dembélé og Koundé dog se skuffet til, da Argentina - og Messi - kunne hæve VM-trofæet i vejret.

Nu får Dembélé og Koundé et par fridage til at sunde sig før arbejdet i FC Barcelona kalder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Blandede præstationer af Dembélé og Koundé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder