Annonce


Annonce

Annonce

Flere i Barca er utilfredse med Jules Koundé

Transfermarked - 26. januar 2024
Jules Koundé har spillet en masse kampe under Xavi og typisk set bliver han spillet ude af position. Før denne sæson gik i gang bankede Koundé på Xavis dør for at tage en snak med træneren. Her gjorde han det klart, at hans ønske er at spille mere i det centrale forsvar.

Xavis svar var, at det ville han også få lov til nu hvor Joao Cancelo er kommet til, men alligevel er det Koundé, som spiller når Cancelo ikke gør. Og hans spil har ikke været på toppen i denne sæson. Han bliver ofte kritiseret for sit spil og virker meget shaky når han endelig får lov til at spille i det centrale forsvar hvilket han heller ikke kan fortænkes i nu hvor han spiller så meget på højrebacken.

Ifølge Toni Juanmarti er der flere i Barcas bestyrelse, som er utilfredse med indsatsen fra Koundé og med fremgangen af Pau Cubarsí peger mange på, at Koundé skal sælges til sommer for at skabe en større indtjening og samtidig rykke Cubarsí op som førsteholdsspiller.

Det er utvivlsomt et emne som bliver taget op til sommer og noget, som Deco bag kulissen allerede nu kigger på. Koundé kan kun fortsætte med at knokle på og med Cancelo klar igen er spørgsmålet om Koundé i morgen spiller højreback, i det centrale forsvar eller starter på bænken. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Flere i Barca er utilfredse med Jules Koundé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder