Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Alle detaljer om Koundé-transferen

Transfermarked - 29. juli 2022




I går kunne FC Barcelona og Sevilla meddele, at klubberne var nået til enighed om transferen af Jules Koundé. Her til aften kan Barca så melde yderligere detaljer ud omkring franskmandens skifte. Han bliver officielt præsenteret på mandag.

Koundé skal på mandag underskrive en kontrakt, som løber i fem sæsoner. Derudover har han fået en frikøbsklausul på 7,4 milliarder kroner. Hans præsentation bliver bag lukkede døre (ifølge medier pga. arbejde på Camp Nou, som dog bliver færdiggjort til Lewandowskis præsenation).



Koundés mandag
11.00: Privat underskrivelse af hans kontrakt på præsidentens kontor
11.30: Underskrivelse på træningsbanen Tito Vilanova efterfulgt af en fotosession med den nye trøje
12.15: Pressemøde i presselokalet

Hele begivenheden på mandag bliver streamet direkte på klubbens sociale platforme. Og for Koundé selv har han allerede trænet for første gang - dog hjemme i Barcelona mens resten af truppen befinder sig i USA. Tidligere på fredagen trænede han indendørs før han begav sig ud på træningsbanen og gennemgik en let omgang træning.

Flere medier påpeger også at hans lægetjek i dag varede i hele tre timer. Det er som følge af et mindre indgreb, som han tidligere har gennemgået, som skulle tjekkes i dybden for at kunne konkludere om han er i stand til at bestå lægetjekket. Med aftenens udmelding er det altså bekræftet, at Koundé bestod lægetjekket. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Alle detaljer om Koundé-transferen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder