Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Koundé er hurtig og aggressiv

Nyheder - 30. juli 2022
Jules Koundé er endeligt landet som spiller i FC Barcelona og får sin officielle præsentation på mandag. Klokken 23 fredag aften dansk tid holdt Xavi pressemøde i New York og her blev han naturligvis spurgt ind til Barcas nye spiller.

- Jeg er meget glad for ankomsten af Koundé. Han kommer til at bidrage til vores boldkontrol. Han er hurtig, aggressiv og er stærk til at stoppe omstillinger fra modstanderen. Han kommer til at hjælpe os rigtig meget. Han kan også spille back som Araujo. Ankomsten af Koundé skaber mere konkurrence og det er godt, forklarede Xavi.

- Alt, hvad der gør et hold bedre, er godt. Jeg har allerede sagt, at vi har brug for to spillere for hver position på grund af mulige skader eller karantæner. Det er et VM-år, så kalenderen er også stram.

Koundé trænede for første gang i Barca-tøjet i går, men det blev en noget anderledes omgang træning. På grund af en operation for nyligt er han ikke oppe i fulde omdrejninger og derfor valgte klubben ikke at sende ham til USA.

I stedet trænede han hjemme i Barcelona i går og ifølge spanske kilder tager han til Sevilla i weekenden for at afslutte sit kapitel. Han vender retur mandag til sin præsentation og gør sig klar til at træne med den øvrige trup, som også vender hjem inden længe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Koundé er hurtig og aggressiv

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder