Videoer - 28. september 2022

Raphinha og Brasilien mødte i går Tunesien i en venskabskamp og her var Raphinha i hopla i de 65 minutter, som han fik på banen. Han sørgede for to mål og en assist, da Brasilien sikkert vandt med 5-1. Han vender nu hjem til Barcelona med masser af selvtillid - og ingen skade!

Allerede efter 11 minutter modtog han en høj bold fra Casemiro, og på smukkeste vis headede Raphinha bolden over keeperen og i mål. Få minutter efter fik Tunesien udlignet, men bare minuttet efter smækkede Raphinha en sukkerbold i dybden til Richarlison, som sparkede bolden mellem benene på målmanden og så stod der 2-1.

Efter en halv time øgede Neymar til 3-1 fra pletten mens Raphinha 10 minutter senere tæskede bolden i nettet fra kanten af feltet efter at Richarlison lige præcis nåede at prikke den videre til Barca-angriberen. I anden halvleg kom der kun ét mål og det stod Pedro for. Raphinha blev erstattet af Antony efter 65 minutters spil. Du kan se alle mål her.

Raphinha har nu spillet 11 landskampe, scoret fem mål og lagt op til fire.