Annonce


Annonce

Annonce

Cavani: Måtte til terapi efter 6-1-nederlaget

Champions League - 7. oktober 2022




Hvis PSG kan score fire mål imod Barca, så kan Barca score seks mål imod PSG. Sådan sagde Luis Enrique inden returopgøret i Champions League i 2017, hvor Barca i Paris havde tabt hele 4-0 og lignede et mandskab, som var på vej ud af turneringen.

Barca gav dog ikke op og vandt hele 6-1 på Camp Nou og gik dermed samlet set videre med et 6-5-resultat. Nu erkender PSG's daværende angriber, Edinson Cavani, at han måtte til terapi efter det hårde nederlag. Det var en svær pille at sluge, som rørte ham dybt.



- Den første gang, at jeg gik til terapi, var efter Barcas comeback mod PSG. Det rørte mig dybt og nogle ting går dybere end andre. På fem minutter ændrede alt, hvad vi havde sig. Det var et stort slag, som man ikke kunne kontrollere og selvom det 'bare' er fodbold, så rammer det dig også som menneske, fortæller Cavani og følger op:

- Det rammer dig med angst, koldsved, jeg blev svimmel når jeg skulle sove og jeg var bange for at sove. På et tidspunkt troede jeg, at jeg havde et problem, forklarer Cavani.

Det lignede et stort comeback af Barca, da de kom på 3-0, men efter en time scorede netop Cavani, så der sammenlagt stod 5-3 og så skulle Barca pludselig op og score tre mål mere på grund af reglen om udebanemål. Neymar scorede i det 88. og 91. minut mens Sergi Roberto løb med de afgørende overskrifter, da han på Neymars assist sparkede bolden i mål til 6-1 efter 95. minutter.

Spanske aviser skrev på daværende tidspunkt, at Camp Nous jubelbrøl skabte et meget lille jordskælv. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cavani: Måtte til terapi efter 6-1-nederlaget

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder