Annonce


Annonce

Annonce

Koundé om sin skade: Bare en overbelastning

La Liga - 30. oktober 2022
Med små 20 minutter igen af opgøret mod Valencia så det ikke godt ud, da Jules Koundé satte sig i græsset og tog sig til det ene lår. Det lignede på ny en skade til Barcas franske midterforsvarer, men heldigvis kunne han efter kampen nedtone situationen.

Koundé skal undersøges i dag for at fastlægge, hvad der er i vejen med hans inderlår. Men inden da kunne han selv fortælle, at det 'blot' var en overbelastning og dermed ser det ikke lige så slemt ud, som først antaget.

- Jeg har det fint. Det ser ikke ud til at være seriøst. Det er bare en overbelastning, forklarede Koundé efter kampen og kom med yderligere kommentarer:- Vi er i gang med en skør periode med mange kampe - én hver tredje dag. Men vi passer på os selv så meget, som vi kan. Jeg synes, at der er for mange kampe, men det er ikke noget, som vi kan beslutte. Kampen mod Valencia var meget svær, da de altid er gode og aggressive. Det var en vigtig sejr og vi fortjente det også til sidst.

Efter en hektisk måned med mange kampe kommer der lidt mere ro på situationen i november, hvor den sidste kamp spilles den 8. november inden spillerne drager til Qatar for at spille VM. Inden da skal Barca møde Viktoria Plzen på udebane, Almeria hjemme og endeligt Osasuna på udebane. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koundé om sin skade: Bare en overbelastning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder