Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta: Vi har to læger med hos Uruguay

VM 2022 Qatar - 28. november 2022Laporta: Vi har to læger med hos Uruguay

© Getty Images


Ronald Araujo spillede ikke i Uruguays første VM-kamp mod Sydkorea og han kommer næppe i tvivl i aften når Uruguay møder Portugal. Står det til Joan Laporta, så spiller Araujo heller ikke mod Ghana i den sidste gruppekamp. Præsidenten bekræfter, at Barca har sendt to læger til Qatar.

Som bekendt har Ronald Araujo været igennem en operation og selvom han allerede træner på græs og ser ud til snart at være klar, så vil Barca ikke risikere noget. Derfor har de aftalt med Uruguay, at der skal være grønt lys fra alle parter før de sender Araujo i spil. Barcas to læger inklusiv.

- Xavi tog den rette beslutning, da han gav grønt lys til at Araujo kunne rejse med til VM. Araujo vil virkelig gerne spille ved VM. Vi har to læger med Uruguays landshold så vi er sikre på, at han ikke bliver tvunget i kamp før tid, fortæller Joan Laporta og følger op:

- Araujo er udmærket klar over hvordan situationen er og hvad risikoen ved at spille for tidligt kan være. Så jeg er sikker på, at han ikke tager nogen chancer. Jeg ved, at han ikke spiller mod Ghana og derfor tvivler jeg på, at han overhovedet kommer i spil ved VM.

Uruguay møder Portugal i aften klokken 20. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Barca ved, at det ville være lettere at ...
3 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
4 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
5 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
5 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
6 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
7 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
8 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
9 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
10 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder