Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Raphinha og Brasilien tabte til Cameroun

VM 2022 Qatar - 2. december 2022Raphinha og Brasilien tabte til Cameroun

© Getty Images


Der var ikke meget tryllestøv over Brasilien fredag aften, da de skulle lukke ned for gruppe G mod Cameroun. Inden opgøret havde Cameroun en chance for at gå videre og derfor gik de benhårdt efter sejren mod Brasilien. Og den kom da også.

Brasilien lå på seks point og førstepladsen inden opgøret, så der blev sparet nok så mange spillere - inklusiv Raphinha, der startede ude på bænken. Selvom Brasilien dominerede og sad på spil og chancer, så var Cameroun hele tiden med i kampen. Der var dog også en god portion held med i det for Cameroun, da Brasilien misbrugte et hav af store chancer. Specielt i kampens slutning.

Aboubakar scorede kampens eneste mål i det 92. minut, da han smukt pandede kuglen i nettet. Han kvitterede i ren jubelrus ved at smide trøjen, og det gav ham en advarsel. Og da han allerede havde en advarsel, blev han vist ud. Han tog det dog pænt, da han fik scoret et VM-mål og nok også sikrede Cameroun sejren.

Brasilien udnyttede overtaget til at kreere flere gode chancer. Guimaraes havde ikke sin bedste kamp og må stå på mål for nogen kritik ovenpå en håndfuld misbrugte chancer. Det til trods gik Brasilien videre gennem førstepladsen og da Schweiz slog Serbien med 3-2 snupper Schweiz altså andenpladsen og går ligeledes videre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

38 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
3 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
4 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
5 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
5 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
6 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
7 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
8 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
9 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
10 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder