Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Raphinha og Brasilien tabte til Cameroun

VM 2022 Qatar - 2. december 2022




Der var ikke meget tryllestøv over Brasilien fredag aften, da de skulle lukke ned for gruppe G mod Cameroun. Inden opgøret havde Cameroun en chance for at gå videre og derfor gik de benhårdt efter sejren mod Brasilien. Og den kom da også.

Brasilien lå på seks point og førstepladsen inden opgøret, så der blev sparet nok så mange spillere - inklusiv Raphinha, der startede ude på bænken. Selvom Brasilien dominerede og sad på spil og chancer, så var Cameroun hele tiden med i kampen. Der var dog også en god portion held med i det for Cameroun, da Brasilien misbrugte et hav af store chancer. Specielt i kampens slutning.

Aboubakar scorede kampens eneste mål i det 92. minut, da han smukt pandede kuglen i nettet. Han kvitterede i ren jubelrus ved at smide trøjen, og det gav ham en advarsel. Og da han allerede havde en advarsel, blev han vist ud. Han tog det dog pænt, da han fik scoret et VM-mål og nok også sikrede Cameroun sejren.

Brasilien udnyttede overtaget til at kreere flere gode chancer. Guimaraes havde ikke sin bedste kamp og må stå på mål for nogen kritik ovenpå en håndfuld misbrugte chancer. Det til trods gik Brasilien videre gennem førstepladsen og da Schweiz slog Serbien med 3-2 snupper Schweiz altså andenpladsen og går ligeledes videre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Raphinha og Brasilien tabte til Cameroun

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder