Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fábregas: Tchouameni skulle erstatte Busquets

Nyheder - 3. december 2022Fábregas: Tchouameni skulle erstatte Busquets

© Getty Images


Sergio Busquets kan meget vel være i gang med sin sidste sæson i FC Barcelona. Klubben forsøger at overtale ham til at tage endnu en sæson, men Busquets ser ikke ud til at kunne blive overbevist. Han har selv udtalt, at når han ikke føler, at han kan følge med længere, så vil han stoppe.

Hans kontrakt udløber til sommer og her ventes han at få en kæmpe hyldest og tage videre til USA for at spille karrieren færdig. Barca har stadig ikke fundet ud af, hvem der skal overtage for Busquets, men Cesc Fábregas erkender, at han anbefalede Barca at hente Aurélien Tchouameni før han skiftede til Real Madrid.

- Jeg talte med Barca fordi, at de kiggede efter en erstatning for Busquets. Men pengene var der ikke. Jeg fortalte dem om Tchouameni. Klubben kigger på en erstatning, og for mig var Tchouameni det rette valg, udtaler Cesc Fábregas i et interview med Fichajes.

Barca kunne ikke tilbyde mere end 40 millioner euro og var aldrig rigtig inde i kampen om hans underskrift. Det endte i stedet med at Real Madrid hentede ham for mere end 100 millioner euro hvis man inkluderer variablerne i aftalen.

- Aurélien Tchouameni har ingen begrænsninger. Jeg opdagede hurtigt, at han ikke er en spiller, som de andre. Første gang jeg så ham var i en kamp mellem Bordeaux og Monaco. Jeg sad på bænken og jeg var imponeret over hans præstation. De vandt kampen og jeg husker, at jeg spurgte en af vores assistenter 'Hvem er ham der?', forklarer Cesc yderligere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

30 min. Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
3 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
5 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
7 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
8 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
9 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
10 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
11 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
12 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
13 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...

Ugens mest læste

Seneste nyheder