Annonce


Annonce

Annonce

Barca vil forlænge med ét år - Alonso vil have to

Transfermarked - 28. december 2022
Det er efterhånden noget tid siden, at FC Barcelona tog beslutningen om, at Marcos Alonsos kontrakt skulle forlænges. Hans erfaring, alsidighed og lederegenskaber er noget, som Xavi sætter pris på og derfor rykkede klubben hurtigt og begyndte med forhandlingerne.

De har stået på i en rum tid efterhånden, men nu ser det ud til, at de første komplikationer står for døren. Ifølge avisen Marca er de to parter nemlig ikke enig om længden på den nye kontrakt. Da Alonso kom til på en fri transfer i sommers fik han kun denne sæson indskrevet i sin kontrakt.

Derfor udløber hans kontrakt altså om en halvt år, men Barca er klar til at forlænge den i yderligere et år således, at han får sæsonen 2023/2024 med. Men Marcos Alonso mener selv, at han har gjort sig fortjent til at få to år mere og det er altså her, at parterne er lige nu. Der er ikke nogen dårlig stemning og begge parter tror da også på, at man nok skal nå til enighed, men ved seneste møde kunne Alonsos agent gøre det klart, at spilleren ønsker to sæsoner mere.

Marcos Alonso, som har fødselsdag i dag, har spillet 12 kampe for FC Barcelona hidtil i denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca vil forlænge med ét år - Alonso vil have to

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder