Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Marcos Alonso skal opereres

Skader - 31. december 2023




Det er ikke kun Ter Stegen, som har haft bøvl med ryggen og som måtte lade sig operere. I de seneste par uger har Marcos Alonso været ude med en skade i ryggen og præcis som med Ter Stegen lod det ikke til at være et større problem. Men det er det nu blevet.

Som avisen Sport kunne meddele i sidste uge, så skulle Alonso træffe en beslutning om, om han ville lade sig operere eller ej. Den beslutning har han nu truffet og Barca har officielt meddelt, at Alonso skal opereres i næste uge og derefter vil klubben melde mere ud omkring skaden. Helt konkret er det i lænden, at backen skal opereres.

Selvom Alonso ikke har nogen stor rolle på holdet inde på banen, så er det altid triste nyheder, når en spiller er ukampdygtig. Der venter formentligt en pause på 2-3 måneder for Alonso, der allerede inden sin skade var rygtet væk. Atletico Madrid er eftersigende meget interesseret i ham, men nu afventer klubben operationen for at se hvor han står på den anden side.

For Alonso selv er det helt sikkert triste nyheder, at hans skade kræver en operation. Et nyt år venter om blot nogle timer og han kommer derfor til at åbne 2024 op med at skulle opereres og i gang med en lang genoptræning. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Marcos Alonso skal opereres

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder