Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Hector Bellerin afslører sin lave løn i Barca

Nyheder - 1. januar 2023




Siden Joan Laporta og hans bestyrelse kom til magten i FC Barcelona har alle spillere, som er kommet til, ofret sig rent økonomisk. Der er ingen tvivl om, at spillerne kunne tjene mange flere penge andre steder end i Barca på grund af klubbens dårlige økonomi i disse dage.

En af de spillere er Hector Bellerin, som åbent og ærligt fortæller hvilken løn han tjener i Barca. Selvom hans løn stadig er rigtig høj, så er den i fodboldmæssig forstand meget lav når man tager i betragtning af, at han spiller for FC Barcelona. Han får hvad der svarer til 71.000,- kroner i ugen hvilket ikke er meget for en Barca-spiller.



- Min økonomiske situation tillader mig at gøre, hvad jeg vil. Så jeg skrev under på en kontrakt med Barca med en løn på 500.000 euro, afslører Bellerin, som i sommers skrev under på en 1-årig kontrakt hvilket altså giver hvad der svarer til 3,7 millioner kroner på et år.

For Barca er det et vigtigt statement, at spillere har et større ønske om at spille for Barca end at tjene penge. Og Bellerin er altså en af de spillere, som valgte det sportslige fremfor det økonomiske. At han ikke har spillet meget og nok ikke har en stor fremtid i klubben er en anden snak - men at acceptere en så lav løn i en klub af Barcas kaliber fortæller alt om Bellerins ønske om at repræsentere klubben.

- Det første, som jeg købte efter jeg skrev under på min professionelle kontrakt var at købe en Gucci-taske. Alle havde sådan en. Men helt ærlig, jeg smed den væk for længe siden. Jeg er ligeglad med materielle ting. Mit liv er ikke baseret på penge. Jeg lever et meget simpelt liv.

- Fodboldspillere burde være dem, som betaler mest i Skat. Vi burde være villige til at hjælpe med at stabilisere samfundet, forklarer Bellerin. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Hector Bellerin afslører sin lave løn i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder