Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalist: Piqué vil spille fodbold igen

Nyheder - 4. januar 2023Journalist: Piqué vil spille fodbold igen

© Getty Images


Det er ikke længe siden, at Gerard Piqué valgte at indstille karrieren. Han kunne godt have spillet videre, men han besluttede sig for, at hvis han ikke længere skulle spille for Barca, så ville han stoppe helt. Nu kan Toni Juanmarti dog afsløre, at Piqué har planer om at vende tilbage til fodbolden.

Man skal dog ikke forvente at se ham på topplan igen - og måske lykkes det slet ikke for ham at vende tilbage til fodboldbanen. Helt konkret har han tanker om, at stille op for FC Andorra - en klub, som han ejer. Men der er adskillige problemer, som skal løses før det overhovedet kan blive relevant.Piqué fik en stor afskedsfest, da han valgte at indstille karrieren. Han blev hyldet for sin tid i Barca og da fansene på Camp Nou takkede ham for alt, hvad han har givet til klubben, kunne han da heller ikke holde sine tårer tilbage. Mange troede, at han ville finde sig en amerikansk klub når han stoppede i Barca, men sådan gik det ikke.

Det er ikke meget, som man har hørt fra Piqué siden han valgte at stoppe for Barca. Han startede inde i sin sidste kamp nogensinde på Camp Nou i et opgør mod Almeria og blev senere udskiftet så han kunne blive klappet fra banen. Efterfølgende skulle Barca møde Osasuna på udebane hvilket var hans sidste kamp for klubben. Her sad han dog på bænken i hele kampen og modtog endda et rødt kort - mens han sad på bænken.

Om Piqué vender tilbage til fodbolden må tiden vise, men han har i hvert fald sat sit team på arbejde for at finde ud af, om det kan lade sig gøre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

16 min. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
1 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
1 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
2 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
3 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
4 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
5 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
7 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
9 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
11 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...

Ugens mest læste

Seneste nyheder