Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Piqué: Barca-fans vil høre sandheden

Nyheder - 4. marts 2024




Det er ved at være noget tid siden, at Gerard Piqué indstillede sin aktive fodboldkarriere. I et interview fortalte han endda hvordan han slet ikke for alvor fulgte med under VM 2022 og kun så sporadisk med under VM-finalen, hvor Messi og Argentina slog Frankrig.

Under et nyt interview sætter han nogle ord på FC Barcelonas nuværende situation og han kræver mellem linjerne, at klubben tager bladet fra munden og går ud og siger sandheden. At Barca er i en dårlig situation bør adresseres og man bør sætte realistiske mål.

- Jeg tror, at Barca-fans ønsker at høre sandheden. Hvis dette er realiteten, så skal det siges. Vi kan ikke bare sælge røgen ved at sige, at vi vil vinde Champions League når man ikke engang har pengene til at skabe konkurrencedygtigt hold, fortæller Piqué og følger op:

- Jeg kender ikke klubbens situation ned i detaljerne, men jeg tror, at folk vil høre sandheden; at høre, at der ikke er penge, og at man i den næste 2-3 år vil satse på La Masia-talenter.

Der opstår ofte rygter om at klubben har tænkt sig at hente spillere, som koster mange millioner ligesom der er rygter om transferfrie spillere. Men på intet tidspunkt har klubben været ude og fortælle, at der ikke er penge til at købe spillere. I stedet må det spekuleres i, om klubben har tænkt sig at sælge mere ud af sig selv for at få råd til at hente spillere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Barca-fans vil høre sandheden

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder