Annonce


Annonce

Annonce

18 sekunder forsinket: Hvor er Julian Araujo?

Transfermarked - 3. februar 2023
FC Barcelona rykkede hurtigt i slutningen af januars transfervindue, da Sporting meldte sig på banen for at hente Hector Bellerin og derfor skulle FC Barcelona ud og hente en ny højreback. Valget falgt på LA Galaxys Julian Araujo, men hvor bliver han af?

Der var total enighed mellem FC Barcelona og LA Galaxy ligesom Barca havde en aftale på plads med spilleren om kontrakten. Men nu har vi den 3. februar og Araujo træner fortsat med i LA Galaxy og er ikke til at se i Barcelona. Det er der en god grund til - og det forventes at blive løst i dag.Således kunne FC Barcelonas sportsdirektør Mateu Alemany fortælle, at papirene blev sendt ind 18 sekunder for sent som følge af en computerfejl. Det blev indberettet til FIFA, som derefter skal tage stilling til om transferen kan få lov til at køre igennem eller ej. I dag ventes svaret at komme fra FIFA.

Det var LA Galaxy, som sendte papirene 18 sekunder for sent ind på grund af en computerfejl og når transfervinduet lukker, så lukkes der samtidig ned for indsendelse af transferpapirer hvorfor Araujo teknisk set ikke kan få lov til at skifte. Men i og med at der er tale om en teknik-fejl, så plejer klubberne typisk at få medhold til at køre transferen igennem alligevel.

Så inden længe ventes det, at det bliver meldt ud om Julian Araujo skifter til Barca eller ej. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


18 sekunder forsinket: Hvor er Julian Araujo?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder