Annonce


Annonce

Annonce

Alba rundede 450 kampe for Barca

Nyheder - 19. februar 2023
Jordi Alba, FC Barcelonas venstre back, har nået en imponerende milepæl i sin karriere med klubben, da han for nylig spillede sin kamp numer 450 for holdet. Alba har været en fast bestanddel af holdet siden han vendte tilbage til klubben fra Valencia i 2012 og har i løbet af de sidste ni år bidraget til holdets succes på både nationalt og internationalt plan.

I sin tid hos klubben har Alba opnået en lang række præstationer, herunder at vinde fem La Liga-titler, fem Copa del Rey-trofæer og Champions League-titlen i 2015. Han har også spillet en vigtig rolle for det spanske landshold, hvor han har optrådt i 74 kampe og var en del af holdet, der vandt EM i 2012.Alba har altid været kendt for sin fart og offensive spillestil, der har gjort ham til en værdifuld bidragyder på banen. Han har skabt adskillige chancer for holdkammeraterne og har også selv scoret nogle vigtige mål i løbet af sin tid hos klubben.

Men det er ikke kun hans evne på banen, der har gjort ham til en populær spiller blandt fansene. Alba er også kendt for sin ydmyge attitude og engagement i samfundet. Han har stiftet sin egen organisation, der støtter udsatte børn, og har været involveret i en række velgørenhedsprojekter i løbet af sin karriere.

Mens Alba fejrer sin milepæl på 450 kampe for klubben, vil fansene og holdkammeraterne se frem til at se ham fortsætte med at spille en vigtig rolle for holdet i fremtiden. Hans kontrakt løber til 2024 og selvom der har været rygter om, at han skulle videre, så er han klar til at gå ned i løn for at blive i klubben. Der er endnu ikke startet nogen forhandlinger med klubben på dette område. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba rundede 450 kampe for Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder