Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Jordi Alba forlader Barca!

Transfermarked - 24. maj 2023
Det er netop blevet offentliggjort, at Jordi Alba forlader FC Barcelona denne sommer. Det sker selvom han egentlig har endnu en sæson tilbage af sin kontrakt, men spekulationerne og overvejelserne har fyldt meget hos backen, som nu har truffet sin beslutning.

Tidligere på onsdagen kom det frem, at Jordi Alba havde informeret FC Barcelona om sit ønske om at forlade klubben før hans kontrakt udløber i 2024. Timingen var kalkuleret, da Barca har én hjemmekamp tilbage i denne sæson og her vil Alba bruge scenen til at sige farvel til klubbens fans.

Gerard Romero meddeler, at Jordi Alba giver afkald på 50% af sin løn i forbindelse med sit Barca-exit og dermed hjælper han klubben på vej ud af døren.

- FC Barcelona og Jordi Alba er nået til enighed om at løsrive ham fra sin kontrakt, som han havde med klubben frem til udgangen af sæsonen 2023/2024, meddeler FC Barcelona på sin hjemmeside og bekræfter dermed, at Albas tid i klubben nu er nået til vejs ende.

Albas vej til FC Barcelonas førstehold er ikke typisk for et talent på La Masia. Han var på La Masia, men tog en anden rute. Efter et par år i Barcas ungdomssystem, hvor han egentlig spillede mere som midtbanespiller og angriber, forlod han klubben for at spille for Unió Esportiva Cornellà. To år senere hentede Valencia ham og det var her, at han for alvor brød igennem i fodboldens verden og satte sig tungt som en bærende profil på venstrebacken.

Alba spillede i Valencia fra 2007 til 2012, hvor Barca hentede ham. Han har altså været i Barca i hele 11 år.

Jordi Alba har vundet 19 titler i klubben, scoret 26 mål, leveret 91 assists og spillet 458 kampe.

Jordi Alba har i dag udgivet denne video
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Jordi Alba forlader Barca!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder