Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tre klubber jagter Jordi Alba

Transfermarked - 2. juni 2023Tre klubber jagter Jordi Alba

© Getty Images


Jordi Alba har sagt farvel til FC Barcelona. Han spillede for nyligt sin sidste kamp og fik i går en stor afsked af hele truppen på Camp Nou. Nu er det tid til det næste skridt i karrieren, men han kommer næppe til at mangle tilbud. Han har allerede tre på hånden, lyder det hos mediet Sport.

Atletico Madrid, Inter og Benfica har alle været i kontakt med Alba og umiddelbart er Albas egen foretrukne destination Atletico Madrid, da han gerne vil blive i Spanien tæt på sin familie. Et skifte til italiensk fodbold udelukker han dog ikke mens det er mindre sandsynligt, at Benfica får noget ud af deres interesse.

Som bekendt indgik Alba en aftale med Barca om at ophæve sin kontrakt ét år før tid. Samtidig gav han afkaldt på hele 60% af sin løn, som han ellers var berettiget til at modtage. I stedet er han nu en fri fugl og kan begynde at fokusere på, hvad der fremadrettet skal ske.

I løbet af sommeren ventes det, at der kommer flere tilbud på Albas bord. Både fra Saudi Arabien og USA meldes der om interesse hvoraf der tidligere har været interesse fra Inter Miami, som netop har fyret deres cheftræner og derfor skal til at bygge noget nyt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

43 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder