Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba: Stolt af at hjælpe mine holdkammerater

Nyheder - 29. maj 2023Alba: Stolt af at hjælpe mine holdkammerater

© Getty Images


Jordi Alba spillede sin sidste kamp for FC Barcelona i går. Selvom der resterer en kamp mod Celta og Vissel Kobe, så udtalte Xavi i går, at Busquets og Alba får lov til at koble af nu. Alba sagde dermed farvel til klubbens fans i går og han erkendte, at det var vigtigt for ham at kunne hjælpe holdkammeraterne til trods for minimal spilletid.

- Hej alle sammen. Først og fremmest vil jeg takke alle fansene for al den kærlighed, jeg har modtaget i løbet af min karriere. Jeg skal også huske alle de folk, som har spillet en stor rolle i min karriere. Det har været en ære at dele banen med jer, indledte Alba.

- Tak til mine holdkammerater. Måske har jeg ikke spillet så meget i denne sæson, men det vigtigste var at jeg altid forsøgte at hjælpe. Jeg er stolt over at have hjulpet min holdkammerater. Og så vil jeg også gerne ære Tito Vilanova, som hentede mig i 2012. Vi vil altid huske dig, Tito.

- Nu skal jeg følge holdet fra et andet sted. Jeg vil altid være stolt over at have repræsenteret klubben. Visca Barca, Visca Catalunya!

Alba fik 80 minutter af gårsdagens kamp før han blev skiftet ud til stående klapsalver og efterfølgende fik han muligheden for at sige farvel til alle - inklusiv Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

59 min. De Jong på krykker....
1 t. Made in La Masia....
3 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
4 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
5 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
5 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
6 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
7 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
8 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....
9 t. I Ronald Arauojs skadesfravær tog Jules ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder