Annonce


Annonce

Annonce

Alba: Stolt af at hjælpe mine holdkammerater

Nyheder - 29. maj 2023
Jordi Alba spillede sin sidste kamp for FC Barcelona i går. Selvom der resterer en kamp mod Celta og Vissel Kobe, så udtalte Xavi i går, at Busquets og Alba får lov til at koble af nu. Alba sagde dermed farvel til klubbens fans i går og han erkendte, at det var vigtigt for ham at kunne hjælpe holdkammeraterne til trods for minimal spilletid.

- Hej alle sammen. Først og fremmest vil jeg takke alle fansene for al den kærlighed, jeg har modtaget i løbet af min karriere. Jeg skal også huske alle de folk, som har spillet en stor rolle i min karriere. Det har været en ære at dele banen med jer, indledte Alba.

- Tak til mine holdkammerater. Måske har jeg ikke spillet så meget i denne sæson, men det vigtigste var at jeg altid forsøgte at hjælpe. Jeg er stolt over at have hjulpet min holdkammerater. Og så vil jeg også gerne ære Tito Vilanova, som hentede mig i 2012. Vi vil altid huske dig, Tito.

- Nu skal jeg følge holdet fra et andet sted. Jeg vil altid være stolt over at have repræsenteret klubben. Visca Barca, Visca Catalunya!

Alba fik 80 minutter af gårsdagens kamp før han blev skiftet ud til stående klapsalver og efterfølgende fik han muligheden for at sige farvel til alle - inklusiv Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba: Stolt af at hjælpe mine holdkammerater

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder