Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Araujo meldes ude i 2-3 uger

Skader - 20. marts 2023Medie: Araujo meldes ude i 2-3 uger

© Getty Images


Ronald Araujo fik en god optakt til El Clásico, da han var i karantæne til kampen mod Athletic Bilbao og derfor fik sig et ekstra hvil til at pleje kroppen inden opgøret mod Real Madrid i går. Her fik han igen til opgave at stoppe Vinicius.

Efter opgøret blev han set med en pose is om det ene lår og selvom Barca ikke officielt har meldt noget ud endnu, så erfarer AS, at Araujo er ude i 2-3 uger, men at Barca satser på at have ham klar til El Clásico om bare to uger. Her skal Barca igen have besøg af Real Madrid. Det er i Copa del Reys semifinale hvor der skal spilles returkamp efter at Barca vandt det første slag på Bernabeu med 0-1.

Frem til den næste El Clásico skal spillerne dog ud og spille landskampe og her var Araujo udtaget for det uruguayanske landshold, men han kommer ikke i spil alligevel og får dermed ro og tid til at pleje sin skade. Barca møder Elche den 1. april i La Liga på udebane, hvor de skal forsøge - som minimum - at bibeholde deres nye forspring på hele 12 point ned til Real Madrid. Bare fire dage efter er der så El Clásico igen.

Det er ikke givet, at Araujo deltager i El Clásico i april, men klubben håber, at man uden risiko kan sende ham i spil. Indtil videre må han dog se til fra sidelinjen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

60 min. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
3 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
5 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
7 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
8 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
9 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
10 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
11 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
12 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
12 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder