Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Elche vil have Barca taberdømt!

La Liga - 2. april 2023




FC Barcelona slog i går Elche med 4-0 på udebane og der var aldrig tvivl om udfaldet. Barca vandt overbevisende og var kyniske når mulighederne kom og nu kan de glæde sig over, at de er 15 point foran Real Madrid inden deres kamp i dag mod Valladolid.

Men der kommer måske et efterspil ovenpå sejren mod Elche. Således melder COPE, at Elche har tænkt sig at indberette Barca for at stille op med Gavi til kampen. Og naturligvis er det i forbindelse med hans kontraktsituation i Barca. Han blev for nyligt registreret som førsteholdsspiller på sin nye kontrakt.



Men La Liga mente ikke, at det var lovligt og fik held med at få kontrakten annulleret og efterfølgende dukkede Gavi op på La Ligas hjemmeside med nummer 30 og dermed var han igen kørende på sin tidligere kontrakt, som udløber til sommer. Men Elche har kigget reglerne igennem og her står der, at en spiller ikke kan spille i samme sæson såfremt hans kontrakt er blevet annulleret.

Som bekendt blev Gavis kontrakt annulleret og i stedet aktiverede La Ligas hans tidligere kontrakt. Om Elche får nogen form for held med deres klage må tiden vise. Indtil videre er der intet konkret i sagen, men Elche har til mandag med at indberette fra kampen mod Barca og de ønsker, at catalanerne bliver taberdømt for at stille op med en ulovlig spiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Elche vil have Barca taberdømt!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder