Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messi-transfer: Barca skal mødes med La Liga

Transfermarked - 7. april 2023




I sidste uge kunne FC Barcelonas vicepræsident Rafa Yuste bekræfte, at klubben er i kontakt med Lionel Messi. Samtidig har sportschef Mateu Alemany på intet tidspunkt afvist, at en transfer kan komme til at finde sted, men det er mere tricky end som så.

Messi vil til Barca og Barca vil have Messi. Det er der ingen tvivl om. Situationen er den, at Barca skal finde plads til Messi rent økonomisk og det er noget, som klubben arbejder på i disse dage. Hvis Messi skulle forlænge sin kontrakt med PSG, så var det allerede sket, men argentineren er fast besluttet på, at han vil hjem til Barcelona.

Messi har allerede informeret Barca om, at han vil tilbage og han har nu sendt bolden over på Barcas banehalvdel. Såfremt Barca kan finde plads til Messi, så trykker argentineren på knappen og i næste uge er der afgørende nyt i transfersagen.



Som bekendt kan La Liga vælge at være mere fleksible omkring klubbernes økonomi i Spanien, men for Barca har La Liga valgt ikke at være fleksible og det har kompliceret tingene. Så meget, at Messi i 2021 måtte forlade klubben - men til sommer kan Barca se frem til at få en lille smule hjælp.

La Liga har planer om at hjælpe klubberne ved at være mere fleksible omkring lønudgifterne. Til gengæld er Barcas udgifter på lønfronten så høje, at det kræver et stort stykke arbejde for at kunne hente en spiller som Messi selvom han har accepteret at gå ned i løn.

I næste uge skal Barca mødes med La Liga for at fremlægge deres plan for at reducere lønningerne og håbet er, at La Liga godkender planen, som er skræddersyet til at kunne indlemme Messi i truppen. Det betyder, at der reelt set kan komme afgørende nyt i næste uge hvis La Liga godkender Barcas plan. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi-transfer: Barca skal mødes med La Liga

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder