Annonce


Annonce

Annonce

Romano: Messi forlader PSG om nogle uger

Transfermarked - 28. maj 2023
Lionel Messi menes at være fast besluttet på at forlade Paris Saint-Germain denne sommer. Argentineren ønsker at vende hjem til Barca, men klubben har endnu ikke fået godkendt deres økonomiske plan og har derfor ikke sendt et tilbud til Messi endnu.

Barca er ikke i tvivl om, at når La Liga giver grønt lys, så sender klubben et officielt tilbud til Messi, som allerede kender til den kontrakt, klubben vil tilbyde ham. Det eneste ,som reelt set mangler, at La Ligas grønne lys. Men så længe der ikke er underskrevet noget, så kan alt stadig nå at ske.

I går scorede Messi i PSG's 1-1-kamp, som sikrede det franske mesterskab og derfor er der ikke længere noget at spille for. Fabrizio Romano kunne kort tid efter melde, at Messi forlader PSG om nogle uger. Det hænger sammen med, at Messi meget hurtigt vil have styr på sin fremtid - og den er ikke i PSG.

Intet tyder på, at Messi bliver i PSG og Xavi ønsker, at Messi skal med på pre-season tour til USA denne sommer. Derfor skal handlen altså lukkes hurtigst muligt så Messi kan tage på sommerferie og lade batterierne op inden sæsonen. Han har også tilbud fra Saudi Arabien, men umiddelbart skulle han ikke være tiltrukket af idéen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Romano: Messi forlader PSG om nogle uger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder