Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Messi forlader PSG denne sommer

Transfermarked - 1. juni 2023Officielt: Messi forlader PSG denne sommer

© Getty Images


I dag kunne PSG-cheftræner Christophe Galtier komme med noget af en bombe, da han udtalte, at Lionel Messi i denne weekend spiller sin sidste kamp i PSG-trøjen. Dermed har han altså - rent officielt - informeret PSG om sit ønske om at stoppe i klubben.

Rygterne om Messis fremtid begynder for alvor at tage til og i Barca har man ikke lagt skjul på, at man ønsker at hente ham hjem. Det er dog i første gang om til La Liga at godkende Barcas plan. I mellem tiden har PSG-træneren Galtier dog bekræftet, at argentineren snart er fortid i PSG.

- Jeg har haft privilegiet af at træne verdens bedste spiller, men lørdag spiller han den sidste kamp. Jeg håber, at han bliver taget godt imod, da han har spillet en vigtig rolle i sæson. Det har været en fornøjelse af have ham på holdet, forklarede cheftræneren.

Dermed er det sikret, at Messi forlader PSG denne sommer og spørgsmålet er så hvilken klub, han drager til. Alle pile peger på Barca hvis La Liga godkender det, men fra Saudi Arabien har Messi modtaget historiens største økonomiske tilbud mens Inter Miami også kæmper for hans underskrift. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

30 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder