Annonce


Annonce

Annonce

Lewandowski i eksklusiv Messi- & Ronaldo-klub

Champions League - 21. september 2023
Lionel Messi og Cristiano Ronaldo var de helt store spillere i mange, mange år da de stadig spillede i europæisk fodbold. Specielt da de spillede for FC Barcelona og Real Madrid tiltrak de uhørt mange seere og mens Messi stadig skaber enorm opmærksomhed i Inter Miami, så kan Ronaldo ikke helt hamle op med samme tal i Al Nassr.

Til gengæld har de igennem deres europæiske karriere skabt nogle tal, som nok ikke bliver slået lige foreløbig. Måske dog alligevel i Champions League. Messi og Ronaldo har nemlig været de eneste spillere til at have scoret mindst 100 mål i Champions League. Men nu er de ikke alene.Før tirsdagens Champions League-kamp mod Royal Antwerp havde Lewandowski scoret 99 mål i Champions League for Lech Poznan (6), Dortmund (18), Bayern München (69) og FC Barcelona (6). Mod Antwerp scorede han således sit Champions League-mål nummer 100 og knytter sig dermed til den eksklusive klub med Messi og Ronaldo.

Der er dog et godt stykke op til Messi og Ronaldo og det kræver et par år på banen endnu samt ekstrem effektivitet foran netmaskerne. Messi har scoret 129 mål mens Ronaldo har scoret 11 flere - 140. Der er altså et godt stykke op til de to legender for Lewandowski, men taget i betragtning af, at de ikke længere er aktive i Champions League, så er der gode muligheder for at polakken i hvert fald kan komme tættere på dem.

Barca er i denne sæson i gruppe med Antwerp, FC Porto og Shakhtar Donetsk, så der bør være gode muligheder for, at Lewandowski i de næste fem kampe som minimum kan få banket et par mål ind. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lewandowski i eksklusiv Messi- & Ronaldo-klub

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder