Annonce


Annonce

Annonce

Saudi Arabien opgiver ikke Lewandowski

Transfermarked - 1. oktober 2023
Robert Lewandowskis navn står stadig på listen over flere saudiarabiske klubber som en af de næste stjerner, der skal lokkes til ørkenen. Han blev kontaktet sidste sommer, men polakken lukkede døren. Dog er de i Barca klar over, at Saudi Arabien vender tilbage i juni, når Lewandowski kun har et år tilbage af sin kontrakt.

Alt vil afhænge af spilleren, der gjorde en stor indsats for at komme Barca, og som føler sig meget hjemme i klubben og i byen. For få dage siden var Lewandowskis navn igen på læberne hos spillere fra den saudiarabiske klub Abha, holdet der trænes af den tidligere polske landstræner. De omtalte ham som det store køb til næste sæson. Faktisk var det således, at både Abha og tre andre saudiarabiske klubber forsøgte at lokke ham, men de blev afvist.Lewandowski tog et afgørende skridt i sin karriere ved at forlade Bayern for at spille for Barca. Han tog chancen, fordi han blev tiltrukket af projektet og fordi han ønskede at bo i Barcelona, og han er blevet holdets referencepunkt. Fysisk er han fremragende og kan spille på højeste niveau i flere sæsoner endnu.

Men Barca er også klar over, at efter sommeren vil han have et år tilbage af sin kontrakt med klubben, og mange ting vil blive analyseret. Ideen er at beholde ham som leder af projektet, og man afviser ikke en forlængelse i et år, afhængigt af hans præstation og hans ønske om at fortsætte på højeste niveau.

I hvert fald, hvis Barca skal sælge spilleren, kan det kun ske efter den 30. juni, og indtil videre er alle parter enige om ønsket at fortsætte Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Saudi Arabien opgiver ikke Lewandowski

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder