Annonce


Annonce

Annonce

De Jong på krykker: Svært at nå El Clásico

Skader - 25. september 2023




Frenkie de Jong har gang i en stor sæson og har for alvor vist sit store potentiale frem. Derfor var det ekstra bittert, da han i forsøget på at erobre bolden kom til skade med sin ankel og siden måtte lade sig udskifte i kampen mod Celta Vigo.

Efterfølgende kunne FC Barcelona bekræfte, at hollænderens ankel var forstuvet og det sætter nu store spørgsmålstegn omkring El Clásico, som altid er den kamp, alle spillere sigter efter. I dag dukkede De Jong op på Ciutat Esportiva på krykker og det ser ikke ud til, at El Clásico er realistisk for ham.



Barca tager imod Real Madrid den 28. oktober, så der er en god måned endnu før kampen afvikles, men alt efter hvor voldsom forstuvningen er i De Jongs ankel, så lader det mere til, at Pedri bliver klar til kampen og De Jong må sidde over.

Det er stadig tidligt i sæsonen når El Clásico skal afvikles, så der er næppe grund til at risikere, at sende ham i spil for tidligt og måske forværre skaden og derfor kommer der ikke nogen meldinger ud før han er 100% klar. Lige nu gælder det om, at han skal holde sin ankel i ro før lægerne giver ham grønt lys til at indlede genoptræningen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong på krykker: Svært at nå El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder