Annonce


Annonce

Annonce

Cancelo ventes at blive sparet mod Sevilla

Transfermarked - 27. september 2023
Kigger man på kampen mod Mallorca samt de kommende to kampe, så var det nok mod Mallorca, at Xavi skulle have sparet Joao Cancelo. Men det skete ikke og nu lader det til, at det i stedet bliver i kampen mod Sevilla fredag aften.

Fredag aften kommer Sevilla på besøg på Montjuic og det er bare få dage før at FC Barcelona skal en tur til Portugal for at spille Champions League-gruppens nok sværeste kamp mod FC Porto. Her skal alle mand være friske og derfor blev der sparet mod Mallorca mens Cancelo ventes at blive sparet mod Sevilla for at være klar til kampen mod FC Porto.I Cancelos fravær kan Jules Koundé eller Ronald Araujo spille højreback men også Sergi Roberto kan komme ind og aflaste mens Alejandro Baldé i nødstilfælde kan spille højreback. Hvem der overtager for Cancelo vides endnu ikke, men portugiseren har spillet stort set samtlige minutter for Barca siden han kom til klubben og det er kun logisk at give ham et hvil midt i det hektiske program.

Noget atypisk skal Barca ikke i aktion hverken lørdag eller søndag. I stedet er kampen mod Sevilla programsat til fredag klokken 21.00. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cancelo ventes at blive sparet mod Sevilla

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder