Annonce


Annonce

Annonce

Lionel Messi afslører sine vinterplaner

Transfermarked - 21. oktober 2023
Inter Miami har kun én officiel kamp tilbage på programmet før der er tørke i et par måneder. Det kunne FC Barcelona have udnyttet til at hente Messi på en lejeaftale når transfervinduet åbner, men det sker ikke. Messi har netop afsløret sine planer i forbindelse med pausen.

Messi har taget USA med storm med sine fantastiske driblinger, utrolige overblik og vilde afleveringer og han viser stadig, at hans niveau er ekstremt højt. Han står til at vinde Ballon d'Or den 30. oktober, som adskillige aviser kunne afsløre for nyligt, men et skifte tilbage til Barca sker ikke. Det afslører han selv.- Jeg skal træne og spille den sidste kamp med Inter Miami og være klar til kampene mod Uruguay og Brasilien. Derefter vil jeg nyde en ferie i Argentina. Det er første gang, at jeg får mange flere fridage i løbet af december, hvor jeg kan slappe af og nyde tiden med min familie.

- Når vi rammer januar vil jeg begynde at træne igen og være klar til når vi starter op i Inter Miami, kom det fra Lionel Messi, der altså har besluttet sig for at trække stikket og koble af i nogle uger nu hvor muligheden byder sig. Beslutningen om at gøre det kan der heller ikke sættes en finger ved.

Efter triumfen ved VM har Messi 'gennemført fodbolden', som det siges. Han har ikke længere noget at skulle bevise eller opnå - han har klaret det hele, og derfor er der ikke behov for at presse hans krop ekstra meget. Nu kan han få nogle ugers ro før han starter op i Inter Miami igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lionel Messi afslører sine vinterplaner

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder