Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Fermin Lopez forlænger sin kontrakt

Nyheder - 25. oktober 2023




Joan Laporta har de seneste par dage været på sit kontor for at underskrive nye aftaler med en håndfuld spillere fra Barca Athletic. I går var turen kommet til fire spillere og heriblandt var Fermin Lopez, som er blevet belønnet med en ny kontrakt for sine præstationer.

Fermin Lopez viste sig første gang frem på førsteholdet i sommers, da han i en kamp mod Real Madrid i USA scorede et forrygende langskudsmål og efterfølgende assisterede Ferran Torres. Siden har Fermin fået lov til at træne med førsteholdet og han har også været udtaget til en masse kampe.



Det er dog først her på det seneste, at han har fået en del spilletid, da Xavi døjer med flere skadede spillere. Fermins kvaliteter er noget, som man gerne vil holde på i Barca og derfor kunne klubben i går bekræfte, at han sammen med præsident Joan Laporta havde underskrevet en ny kontrakt. Barca selv skriver ikke hvor længe den nye kontrakt løber til, men det siges, at det er til 30. juni 2027.

Desuden har Barca bekræftet, at Fermins frikøbsklausul lyder på 400 millioner euro svarende til tre milliarder kroner, så han bliver næppe købt fri lige om lidt. Udover Fermín Lopez, så har også Ander Astralaga, Biel Vicens og Jaume Cuéllar forlænget deres kontrakt med klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Fermin Lopez forlænger sin kontrakt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder