Annonce


Annonce

Annonce

Ilkay Gündogan: Jeg vil se mere vrede

La Liga - 29. oktober 2023




Det gik ikke som ventet for FC Barcelona i går. Real Madrid dukkede op på Montjuic og blev ellers holdt tilbage i første halvleg, men i anden halvleg gik gassen af ballonen samtidig med at de indskiftninger, som Xavi foretog, ikke formåede - på nogen som helst måde - at sætte sit præg på kampen. Specielt Lewandowski og Romeu har fået kritik for deres præstationer.

Efter opgøret var Ilkay Gündogan klart nok skuffet over resultatet og han satte nogle ord på situationen. Det skete efter at han havde været i omklædningsrummet og havde fået sig et bad i forsøget på at skylle nederlaget af sig. Han var klar i spyttet da han sagde, at han ønsker mere vrede af spillerne i truppen.

- Jeg vil ikke sige noget forkert, for at være ærlig, men jeg var lige nede i omklædningsrummet og selvfølgelig er folk skuffede; men specielt efter sådan en stor kamp og dette resultat, ville jeg ønske mere frustration, vrede og skuffelse (fra spillerne) sagde Gündogan efter opgøret og fulgte op:

- Det er en del af problemet. Jeg ved det ikke. Der bør være flere følelser, specielt når man taber. Når man ved, at man kan gøre det bedre i specifikke situationer. Når der ingen reaktion er, så overføres det til banen. Vi skal tage et stort skridt ellers løber Real Madrid og Girona væk. Jeg kom ikke her for at tabe disse kampe og skabe så stort et hul.

- Der ligger et ansvar - også for mig, som en erfaren spiller, ikke at tillade truppen at lade denne slags ting ske. Vi har brug for modstand, kom det afslutnings vis fra Gündogan før han takkede af for interviewet ovenpå El Clásico-nederlaget.

Gündogan forsøgte selv at bidrage med sit, da han scorede åbningsmålet, men da angriberne ikke kunne følge op på nogle ellers store chancer i løbet af kampen, så kunne Real Madrid med et langskudsmål og et mål inde i tillægstiden snuppe sejren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ilkay Gündogan: Jeg vil se mere vrede

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder