Annonce


Annonce

Annonce

Messi: Jeg fortjener at sige farvel til Barca-fans

Ballon dOr - 31. oktober 2023
Lionel Messi vandt sin ottende Ballon d'Or i går, da ceremonien blev afviklet i Paris. Her kunne Didier Drogba for tredje gang se til som vært på scenen, da argentineren fik overrakt den største individuelle pris. Den lå til højrebenet, at Messi ville vinde efter et forrygende VM, hvor han var med til at bære Argentina til den totale triumf. Som bekendt fylder VM utrolig meget når verdens bedste skal kåres.

Lionel Messi fik lov til at sætte et par ord på triumfen på scenen, men da han gik ned fra scenen blev der stillet en masse spørgsmål og her kom han bl.a. ind på FC Barcelona hvor han bekræftede, at han gerne vil tilbage til Barca en dag og samtidig mener han, at han har fortjent at sige farvel til Barcas fans, som han har delt så mange gode stunder med.

- Selvfølgelig følger jeg Barca. Det er klubben, som jeg elsker og som jeg altid vil elske. Barca har et godt hold og de er klar til at kæmpe i Champions League. Jeg er ikke i tvivl om, at de er blandt kandidaterne til at vinde turneringen, men de bør ikke sætte så tungt et pres på dem selv, forklarede Messi og fulgte op:

- Det var en mærkelig følelse, da jeg skulle forlade Barca. Efter alt, hvad jeg havde gennemlevet i klubben, ville jeg ikke forlade den på den måde. Barca er mit hjem. Jeg elsker klubben og jeg holder utrolig meget af klubbens fans. Jeg ville elske at vende tilbage.

- Jeg vil gerne kunne sige farvel til Barcas fans på en rigtig måde. Jeg følte ikke, at fornemmelsen var god, da jeg skulle forlade klubben. Jeg fortjener at sige farvel til de folk, som jeg delte så mange gode og knap så gode stunder med.

- Jeg har altid fulgt Barca og det kommer jeg altid til at gøre. Det er klubben i mit liv. De har et god mix af unge og erfarne spillere. Det er meget vigtigt i fodbolden. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til Barca på en eller anden måde - men ikke som træner. Mit hus er i Barcelona og jeg kommer til at bo der.

- Som Aitana sagde før mig, så var jeg også heldig at spille i verdens bedste klub og på historiens bedste hold. Det tillod mig at vinde en masse titler både kollektivt og individuelt. Barca er verdens bedste klub - den er anerledes fra alle andre klubber.

Derefter fik Messi også tid til at tale med sin ven, streameren Ibai Llanos, hvor han jokede med at Ibai havde delt et screenshot af en samtale mellem de to. Samtalen foregik på underholdende manér.

Messi: Ibai, jeg er sur på dig. Du havde ikke behøvet at dele vores samtale. Du har ingen privatliv.

Ibai: Men Leo, jeg slørede det. Der blev ikke vist noget.

Messi: Og hvad så? Du viste det ikke, men du sagde præcis, hvad der stod. Næste gang svarer jeg dig ikke - jeg holder dig på 'læst'.

Ibai: Så hvordan føles det at vinde din ottende Ballon d'Or?

Messi: Selvfølgelig skal du skifte emne, din idiot (griner)" Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi: Jeg fortjener at sige farvel til Barca-fans

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder