Annonce


Annonce

Annonce

Ansu Fati uden mål eller assist i 12 kampe i træk

Nyheder - 7. april 2024
Ansu Fatis stats i Brighton er sølle. Det er konklusionen nu hvor man er dybt inde i sæsonen. Han er ikke fast starter, hans træner De Zerbi har udtalt, at han ikke bidrager nok og nu er han oppe på 12 kampe i træk uden hverken at score eller assistere.

Det er bekymrende tal, som Ansu Fati lige nu leger med i Brighton. I går startede han på bænken, da Brighton hjemme tog imod topholdet Arsenal og her kunne Brighton ikke lege med. Ansu Fati erstattede Danny Welbeck med 14 minutter igen og måtte igen gå fra banen uden at score eller assistere. Brighton tabte kampen 0-3.

Tager man et kig på hele sæsonen for Ansu Fati så har han deltaget i 27 kampe, scoret fire mål og lagt op til et enkelt mål. Altså har han blot været involveret i fem mål i 24 kampe og det hænger også sammen med, at han altså ikke får fuld spilletid. Han har i alt spillet hvad der svarer til 10 fulde kampe - men det er hans mangel på skarphed der gør, at han ikke får mere spilletid.

I Premier League har han spillet med i 16 kampe med to mål til følge. I Europa League har han spillet seks kampe, scoret to mål og lagt op til et mål. Hans skader i FC Barcelona har også været med til at hans markedsværdi er faldet markant.

I januar 2021 var han helt oppe på en værdi af 80 millioner euro. Den er siden faldet til 60, 50, 35 og nu helt nede på 30 millioner euro. Lejeopholdet i Premier League har altså ikke været særlig godt for Ansu Fati og i Barca skal man inden sommer træffe en beslutning: Sælge holdets nummer 10, udleje ham i endnu en sæson eller give ham chancen. Det mest usandsynlige er at han får en ny chance i klubben. Det mest sandsynlige er endnu et lejeophold for at give det et sidste skud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ansu Fati uden mål eller assist i 12 kampe i træk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder