Annonce


Annonce

Annonce

Skadet Ansu Fati vender hjem til Barcelona

Skader - 29. november 2023
Ansu Fati blev aldrig den samme for FC Barcelona som inden hans langvarige skader og klubben valgte derfor i sommers at finde en klub, hvor han kunne få spilletid, udvikle sig og øge selvtilliden. Valget faldt på engelske Brighton, men det har ikke lige frem været den største succes lige siden.

21-årige Ansu Fati har spillet 14 kampe og scoret fire mål for Brighton, men han kommer ikke i spil for klubben før til marts. Han har nemlig pådraget sig en skade og selvom det ikke officielt er bekræftet, at han er ude i tre måneder, så er det altså dét, som historien går på. Brighton-træner De Zerbi har dog selv udtalt, at han er ude i lang tid.

I forbindelse med sin skade rejser Ansu Fati nu hjem til Barcelona, hvor han vil påbegynde sin genoptræning. Når han vender tilbage engang i slutningen af februar eller til marts, så vil der ikke være meget tilbage af sæsonen og det giver Barca panderynker, da hele planen om at få en forbedret Ansu Fati hjem slet ikke er gået som hverken håbet eller ventet.

Barca ville egentlig ikke sælge Ansu Fati, da de stadig har tiltro til hans kvaliteter og derfor blev det kun til en udlejning til sommer. Når denne sæson er slut skal Barca altså træffe et stort valg: Skal de hente Ansu Fati hjem, forlænge hans lejeaftale eller droppe tanken om, at han genfinder sit niveau og derfor sælge ham? Det må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Skadet Ansu Fati vender hjem til Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder