Annonce


Annonce

Annonce

Wolves: Ruben Neves + penge for Ansu Fati

Transfermarked - 5. maj 2023
Historierne om Ansu Fati vil ingen ende tage. Denne sommer kommer historierne til at hobe sig op omkring den talentfulde spiller, som ikke har leveret samme præstationer efter hans mange skader og på grund af hans høje værdi skulle klubben overveje at sælge.

Efter tirsdagens kamp mod Osasuna var Ansu Fatis far til møde med agenten Jorge Mendes og her forsikrede agenten, ifølge spanske medier, at Barca ikke ville lytte til tilbud på Ansu Fati og derfor sagde farmand Fati til medierne efterfølgende, at Ansu Fati bliver i klubben. Men nu erfarer avisen Sport en drejning i situationen.Således skulle Mendes have tilbudt Barca Ruben Neves fra Wolverhampton plus 30 millioner euro for Ansu Fati. Det skulle dog være et tilbud, som Barca slet ikke er med på. Xavi har ingen planer for Ruben Neves og selvom han var inde i billedet sidste år, så har cheftræneren ikke tænkt sig at godkende spillerbyttet.

Hvis Barca skal af med Ansu Fati denne sommer, så bliver det utvivlsomt ved at sælge ham med øje for at få en masse penge, som kan hjælpe klubben. Selvom Ansu Fati fik nummer 10 efter Messis afsked og klubben valgte at satse stort på talentet, så har hans præstationer i denne sæson åbnet døren for et muligt salg. Sommerens transfervindue kommer til at skabe en masse rygter om angriberen - om han fortsætter i Barca eller ej må tiden vise.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Wolves: Ruben Neves + penge for Ansu Fati

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder