Annonce


Annonce

Annonce

I denne uge afholdes der møde om Ansu Fati

Transfermarked - 23. august 2023
Ansu Fati har igennem hele sommeren været på transfermarkedet og FC Barcelona har gjort det klart, at hvis der kommer et stort nok bud ind af døren, så vil klubben trykke på knappen og sælge angriberen. Indtil videre har det dog været sparsomt med seriøse bud.

Joan Laporta har allerede bekræftet, at klubben har fået bud på adskillige spillere. Enten har det været på spillere, som er urørlige - som Ter Stegen og Pedri - eller også har det ikke været store nok bud til at Barca ville overveje det. I denne uge er der dog et afgørende møde for Ansu Fatis fremtid.

Her drager agenten Jorge Mendes nemlig til Barcelona for at lukke Joao Cancelo-handlen og i samme ombæring skal Ansu Fatis fremtid diskuteres. Ifølge Sport har Ansu Fati åbnet døren for et skifte selvom hans helt klare prioritet er at blive i Barca og skrive sit navn ind i klubbens historiebøger.

Ansu Fati er med på, at han ikke kommer til at blive en fast del af startopstillingen under Xavi i denne sæson og det har været med til, at han har åbnet døren for et skifte. I weekendens kamp mod Cádiz fik Ansu Fati da også et klokkeklart signal, da Xavi valgte at starte med 16-årige Lamine Yamal fremfor Barcas nummer 10. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


I denne uge afholdes der møde om Ansu Fati

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder