Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca afviser Arsenal-bud på Ansu Fati

Transfermarked - 23. juli 2023
Ansu Fatis fremtid ser ikke ud til at være helt på plads. Selvom han stadig er i FC Barcelona og er rejst med til USA for at træne sig op til den nye sæson, så er der stadig uro i kulissen. Senest har Mundo Deportivo få indhentet nyt om angriberen.

Avisen skriver således, at Arsenal skulle have sendt FC Barcelona et bud på 50 millioner euro, som utvivlsomt ville lune i klubkassen hos Blaugrana, men klubben mener ikke at buddet er højt nok til at sælge Ansu Fati og derfor blev det afvist.

Tidligere har FC Barcelona modtaget bud fra Manchester United på 90 millioner euro, men det var sidste sæson og siden da har Ansu Fati ikke ligefrem holdt sin værdi helt deroppe. Til gengæld håber Barca, at et nyt bud tikker ind inden længe.

Klubben er nemlig klar til at sælge Ansu Fati hvis der dukker et stort nok bud op, men for nu er det altså kun Arsenal, som har været helt fremme med et bud - men det var ikke stort nok. Nu er spørgsmålet om The Gunners vælger at forbedre deres bud. De ved i hvert fald besked om Barcas interesse for at sælge Ansu Fati hvis buddet er højt nok, melder avisen ligeledes. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca afviser Arsenal-bud på Ansu Fati

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder