Annonce


Annonce

Annonce

Ansu Fati kæmper for at genvinde sin plads

Nyheder - 7. juli 2023
Ansu Fati var ikke inde i varmen hos Xavi i sidste sæson og historierne gik på, at han denne sommer ville blive solgt for at klubben kunne forstærke sig på andre positioner. Men som det ser ud lige nu, så er Ansu Fati ikke på vej videre.

Ansu Fati har hele tiden holdt fast i, at han vil blive i Barca og triumfere i klubben selvom klubben flere gange har forsøgt at tale ham til et skifte. Han blev sat i forbindelse med et skifte til Wolverhampton, men det afviste han. Han har dog ikke tænkt sig at dukke op på mandag og være på den lade side.

Siden sidste sæson sluttede har Ansu Fati således holdt sin form ved lige og arbejdet ud fra en skræddersyet plan, som skal være med til at sikre, at han kan bidrage straks som Barca indleder næste sæson på mandag. Her dukker spillerne op til de obligatoriske lægetjek før træningen påbegyndes og man gør sig klar til pre-season kampene i USA.

Ansu Fati er indstillet på, at han næppe får mere end næste sæson medmindre han leverer en god sæson. Derfor har han i løbet af sin sommerferie arbejdet benhårdt på at være klar til sæsonstart og nu er det altså op til ham at overbevise Xavi om, at han fortjener mere spilletid til at kunne vise sig selv frem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ansu Fati kæmper for at genvinde sin plads

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder