Annonce


Annonce

Annonce

Bliv skribent på BarcelonaFC.dk

Nyheder - 17. december 2018




BarcelonaFC.dk ønsker at udvide teamet med et par skarpe, frivillige skribenter, som ønsker at bidrage til den daglige nyhedsstrøm her på sitet. Så har du en iver for at skrive om din favoritklub, så læs videre herunder.

Hvis du har de danske skrivefærdigheder i orden og samtidig anser dig selv som værende Danmarks absolut største Barcelona-fan, så kan det være, at det netop er dig, som vi søger.

Dine arbejdsopgaver bliver at videreformidle såvel engelske som spanske og catalanske nyheder om Barcelona og derfor vil det være et plus, hvis du kan læse og forstå catalansk eller spansk. Alternativt er det et must, at du kan fungere i et oversættelsesværktøj. At kunne spansk eller catalansk er ikke afgørende.

Du skal være hurtig til at finde vinklen i historien og samtidig skal du brænde for at skrive om fodbolden i Barcelona. Du får en grundig oplæring og du kommer til at være en del af et ungt, dynamisk og underholdende team.

Forventninger
- Du skal være fan af FC Barcelona
- Du har stor viden omkring klubben
- Du kan formulere dig på korrekt dansk
- Du ønsker at gøre BarcelonaFC.dk endnu bedre

Hvis det har fanget din interesse, så send din ansøgning og en nyhed skrevet af dig selv til skribent@barcelonafc.dk. Nyheden skal være relevant og stamme fra Barcelonas officielle hjemmeside - www.fcbarcelona.com.

Spørgsmål kan ligeledes sendes til skribent@barcelonafc.dk Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bliv skribent på BarcelonaFC.dk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder