Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Piqué i modvind: Rejste pludselig til USA

Nyheder - 17. august 2018




Gerard Piqué og Spanien snuppede ingen positive overskrifter under VM og blev da også sendt ud af værtslandet Rusland før det for alvor begyndte at blive sjovt. Herefter fik han en måneds ferie før han vendte tilbage til Barcelona.

Han var ikke med på turen til USA, men mødte op i Barcelona et par dage før spillerne fra USA vendte hjem. Han blev tildelt en plads i startopstillingen i den spanske Supercup mod Sevilla i Marokko og spillede også med mod Boca Juniors i Gamper-kampen onsdag aften.

De to kampe har øget hans form efter sommerferie, men han har formået at skabe en negativ overskrift med sit seneste træk. Således deltog han ikke i gårsdagens træning med henblik på ligaåbneren mod Alavés. I stedet rejste han hele vejen til Orlando, USA på en forretningsrejse med hans firma Kosmos, hvor de vandt afstemningen til at være vært for verdensmesterskabet i tennis.

Den lange rejse frem og tilbage er absolut ikke noget som gavner Piqué og det har skabt modvind på de sociale medier, hvor Piqué får en hård medfart. Han tilsidesætter Barcelonas vigtige åbningskamp mod Alavés i weekenden ved at rejse til USA og tilbage bare få dage før kampen.

Det skal dog med, at Barcelona accepterede og tillod Piqué at rejse til USA, så han har ikke gjort det uden klubbens accept. På den baggrund er det blevet vurderet, rejsen ikke vil tage skade. Han forventes at være klar til dagens træning.

Her ses Piqué og hans hold, da de vinder afstemningen
Piqué i modvind: Rejste pludselig til USA Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué i modvind: Rejste pludselig til USA

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder