Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: PSG vil betale 750 mio. for Rakitic

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 24. august 2018




Den stenrige franske storklub, PSG, sværmer om det europæiske spillermarked for tiden, hvor klubbens arabiske olie-milliardærer angiveligt har anmodet FC Barcelona om at starte forhandlingerne omhandlende catalanernes Ivan Rakitic.

De franske mestre er klar til at præsentere et tilbud på svimlende 750 mio. kr for Barcas kroatiske landsholdsstjerne - som iøvrigt kan købes fri for 960 mio. kr. grundet frikøbsklausulen i midtbanestjernens nuværende kontrakt.

Og en handel kan være på vej, ifølge mediet SPORT.

PSG´s sportslige ledelse har ikke sendt et officielt bud afsted til Barca, da man efter sigende afventer reaktioner fra alle lejre, før tilbudet præsenteres for både Rakitic og Barcelona - men nu skulle et konkret tilbud være på trapperne.

FC Barcelona er dog kun interesseret i at skille sig af med kroaten, hvis Rakitic selv anmoder om at sættes på et fly mod Paris - noget som ikke har været tilfældet indtil videre.

Rakitic ved dog, via sin agent, at Barca højst sandsynligt ikke forlænger kontrakten med den tidligere Sevilla-spiller.

Derfor kan det ende med et salg allerede i den kommende uge, eftersom 750 mio. kr., burde være nok til at overbevise den catalanske ledelse om at lade Rakitic forhandle med den franske hovedstadsklub, beretter mediet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: PSG vil betale 750 mio. for Rakitic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder