Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mourinho spørger til udskældte Rakitic

Transfermarked - 23. august 2020Mourinho spørger til udskældte Rakitic

©


Ivan Rakitic synger på sit vers og er fortid i Barca denne sommer. Rigtig meget skal gå kroatens vej hvis han får lov til at blive i klubben i næste sæson. Senest kom han i unåde, da han under live tv fuldt påklædt valgte at hoppe i poolen for at fejre Sevillas triumf i Europa League-finalen mod Inter.

Han er i gang med sit sidste år i Barca, da hans kontrakt udløber om under et år og det gør ham til en attraktiv spiller for andre klubber, da han vil kunne hentes billigt - da han ellers vil kunne gå gratis næste sæson. Priser som 5-10 millioner euro nævnes flittigt i medierne i forbindelse med at Sevilla måske har en interesse i at hente ham. Men nu erfarer Daily Mail, at José Mourinho har bedt Tottenham om at høre mere til Rakitic' situation.

Arsenal og Manchester United er tidligere blevet sat i forbindelse med Rakitic, men kroaten har ikke levet op til de vante standarder og interessen fra begge engelske klubber er totalt forduftet. Der er et par bejlere i Italien og mens Rakitic helst ser sig selv spille i Sevilla, så kan der måske åbnes en dør til Premier League nu hvor Mourinho har valgt at sende følere ud.

Rakitic' gloværdige karriere spreder sig over 50 kampe med Basel, 135 kampe med Schalke 04, 149 kampe med Sevilla og ikke mindst 310 kampe med Barca. Han har vundet alle titler på klubplan og med 97 mål for sine klubber bliver det spændende at se, hvor han får lov til at score sit mål nummer 100 henne.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder