Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Også Rakitic rykker til Saudi Arabien

Transfermarked - 28. januar 2024




Den tidligere FC Barcelona-spiller Ivan Rakitic er den næste i rækken af mange spillere, som har takket ja til tilbuddet om at spille fodbold i Saudi Arabien. Der er efterhånden så mange store stjerner, som er rykket til Saudi Arabien, at det er svært at holde styr på.

Saudi Arabien har investeret massivt de seneste par år og nu kan de glæde sig over at se kroatiske Ivan Rakitic. Han har takket ja til at spille for Al Shabab og i dag skal han gennemgå den første del af lægetjekket før han rejser til Saudi Arabien i næste uge for endegyldigt at gennemføre sit skifte. Han har allerede informeret Sevilla om ønsket om at forlade klubben.

Rakitic havde en fantastisk karriere for Sevilla frem til 2014, hvor han skiftede til FC Barcelona. Her nåede han over 300 kampe og var netop i klubben på det tidspunkt, hvor Xavi og Iniesta begyndte at blive kørt ud og derfor åbnede der sig en gylden chance for kroaten, som i den grad udnyttede muligheden.

I 2020 rykkede han så tilbage til Sevilla, hvor han hidtil har spillet 174 kampe og sammenlagt 323 kampe for den andalusiske klub. Næste stop bliver altså Saudi Arabien og Al Shabab og det slår endnu engang fast, at man i Saudi Arabien har store planer om at bygge en vigtig fodboldturnering. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Også Rakitic rykker til Saudi Arabien

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder