Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Paco Alcácer scorede hattrick for Dortmund

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 7. oktober 2018


Paco Alcácer scorede hattrick for Dortmund

25-årige Paco Alcácer er i øjeblikket udlejet fra FC Barcelona til Dortmund og her har han fået en rigtig god start. Senest blev han helten for Dortmund, da han sikrede sejren med et hattrick - endda som indskifter.

Efter en times spil og med stillingen 0-1 til Augsburg, kom Paco på banen. Han skulle kun bruge tre minutter før hans første bold blev sendt i netmaskerne. Augsburg svarede igen ved at gøre det til 1-2 men Paco og Mario Götze ville det anderledes og sørgede for 3-2 med fem minutter igen.

Bare tre minutter senere fik Michael Gregoritsch banket bolden over målstregen til 3-3 og så lignede det ellers en pointdeling, men Paco Alcácer insisterede på at gøre det anderledes, da han i overtiden scorede direkte på frispark og dermed fik sig sit første hattrick i Dortmund-trøjen.

Pacos hattrick betyder, at han nu har scoret seks gange i tre kampe for Dortmund; ydermere er det blot blevet til 90 minutter samlet set i de tre kampe og hvis Dortmund vælger at udnytte deres købsoption på 25 millioner euro ligner det ikke en dyr pris.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at FCK slår Bordeaux
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
- Officielt: Paco solgt til Dortmund
- Paco Alcácer afgjorde Der Klassiker
- Bekræftet: Dortmund vil købe Paco Alcácer
- Tysk medie: Dortmund vil købe Paco Alcacér
- Paco Alcácer bomber videre


Ugens mest læste

Seneste nyheder