Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca kan miste mange penge på Paco Alcácer

Transfermarked - 10. oktober 2018




Paco Alcácer rykkede i sommerens transfervindue fra FC Barcelona til tyske Dortmund i jagten på spilletid og en fornyet chance til at komme på det spanske landshold og man må sige, at begge drømme er gået i opfyldelse kort inde i sæsonen.

Spilletid har han fået i Dortmund og han har endda formået at score hele syv mål i fire kampe for sin nye klub. Derudover har Luis Enrique udtaget ham til det spanske landshold og dermed er der god grund til at man igen ser ham smile.

I FC Barcelona fik han chancen af og til, men på intet tidspunkt var han i nærheden af at slå Luis Suárez af selvom uruguayaneren har haft sine formdyk. Ikke desto mindre kan lejeaftalen til Dortmund vise sig at blive dyr for FC Barcelona.

Dortmund har nemlig kun lejet Paco, men de kan købe ham fri for 25 millioner euro hvis de ønsker det efter indeværende sæson. Såfremt Dortmund betaler 25 millioner euro, er der intet som FC Barcelona kan stille op. Det er en del af den aftale, man skrev under på i forbindelse med lejeaftalen.

Hvis Paco fortsætter med sine mange mål og viser sig stærkt frem over hele sæsonen, så ville FC Barcelona helt sikkert kunne have solgt ham videre for flere penge end 25 millioner euro. Dermed kan aftalen altså gå hen og blive dyr for FC Barcelona. Specielt de engelske hold nyder godt af at betale store summer for angribere med mål i fødderne.

Pacos kontrakt i FC Barcelona ophører i 2020, men kan altså blive revet over efter sæsonen såfremt Dortmund køber ham fri. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca kan miste mange penge på Paco Alcácer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder