Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ramos: Alba blandt verdens bedste

Nyheder - 15. oktober 2018




Jordi Alba er for anden gang blevet valgt fra til Spaniens landshold. Det er sket efter at Luis Enrique har overtaget styringen og som bekendt havde Luis Enrique og Jordi Alba ikke den bedste tid i slutningen af Enriques tid som cheftræner i FC Barcelona. Dét er grunden til at Enrique ikke udtager Jordi Alba.

I går var der pressemøde forud for Spaniens kamp mod England i aften og her deltog Sergio Ramos, som bakkede op om Jordi Alba.

- Jeg har spillet sammen med Jordi Alba rigtig mange gange og han er blandt verdens bedste; det siger hans præstationer og statistikker. Men det er træneren, som sætter holdet og det må vi respektere. Jordi Alba vil dog altid modtage en god velkomst når han kommer på landsholdet, forklarede Sergio Ramos på sit pressemøde i aftes.

Jordi Alba får langt mere hvile nu og er mere frisk til FC Barcelonas kampe, men det er helt sikkert et stort slag for ham, at han ikke bliver udtaget til sit landshold. Luis Enrique har valgt at skyde alle historier ned og vil hellere fokusere på de spillere, som er udtaget. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ramos: Alba blandt verdens bedste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder