Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Griezmann: Vil ikke spille under Messi

Nyheder - 19. november 2018




FC Barcelona havde store planer i sommers, da de gjorde alt hvad de kunne for at sikre sig Antoine Griezmann. Den franske angriber var i tvivl omkring sin fremtid og brugte længe på at finde ud af, hvad han ville. Som bekendt endte det med at han blev i Atletico Madrid.

Flere faktorer spillede ind i beslutningen, og blandt dem skal man finde Lionel Messi. Til Canal Plus fortæller han blandt andet hvordan situationen udspillede sig.

- Det var svært at sige nej til FC Barcelona. Meget svært. Forestil dig, at Barcelona vil have dig; de ringer til dig og skriver til dig. Men på den anden side har du en klub, hvor du er en vigtig spiller og hvor de bygger et projekt rundt om dig.

- Lidt ubevidst så har det faktum, at jeg skulle spille under Messi, også haft indflydelse, forklarer han med hentydning til, at medierne skriver, at alle spillere, som kommer til FC Barcelona, skal spille for Messi og adlyde ham.

- Men mine holdkammerater i Atletico Madrid gjorde alt. De talte med mig, klubben gav mig en bedre løn og viste mig, at Atleti er mit hjem og at jeg skulle blive. Det var en kompliceret tid, specielt for min kone fordi jeg stod op klokken tre om natten for at snakke om det. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann: Vil ikke spille under Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder