Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Gerard Piqué vil købe et fodboldhold

Nyheder - 24. november 2018




Gerard Piqué arbejder konstant på projekter uden for fodbolden. Han er i en position, hvor han kan investere store summer i projekter og nu arbejder han på to helt nye projekter, afslører han over for L'Equipe. Han vælger dog ikke at gå i dybden med det til mediet.

- I øjeblikket arbejder vi på to projekter. Det ene er at købe et fodboldhold. Jeg beklager, men mere kan jeg ikke sige om det. Det andet projekt er at skabe en ny fodboldturnering eller bruge en, som allerede eksisterer, forklarer Piqué.

Piqué er stifter og præsident af Kosmos, som er en sport- og medieinvesteringsgruppe. Han er ikke bleg for at kaste sig ud i nye projekter og derfor oplever man også at han på sine fridage rejser ud af Spanien for at deltage i møder og vigtige konferencer i forbindelse med nye projekter.

Det er ikke noget nyt, at fodboldspillere køber eller investerer i fodboldklubber. Senest har man set brasilianske Ronaldo købe sig ind i Valladolid og mens det endnu står uklart hvilke hold Piqué har i tankerne, så bliver det spændende at se, hvad han kan præsentere næste gang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Gerard Piqué vil købe et fodboldhold

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder