Annonce


Annonce

Annonce

Keepere analyserer Messis frispark

La Liga - 16. december 2018




Lionel Messi er måske verdens bedste frisparksskytte i øjeblikket. Han tilføjer konstant nyt til sit spil og overrasker altid keeperne, når han sparker sine frispark. Nu har tidligere og nuværende keepere talt ud om Messis frispark citeret af Marca.

Sergio Asenjo - Villarreal
- Det er hans alsidighed og uforudsigelighed, som gør ham så farlig. Han er så selvsikker og han sparker til bolden så naturligt hvilket gør alt mere kompliceret for keeperen.

- Det er nøglen. Han gør noget nyt hver gang. Det får mig nærmest til at grine når de siger, at man som keeper ikke skal lukke mål ind på frispark, når den bliver sparket i keeperens side. Folk forstår ikke, at han er sådan et geni, at han let kan score i din side.

- Jeg snakkede med Jordi Alba efter han scorede på mig og Alba fortalte mig, at Messi scorer endnu bedre frisparksmål og at spillerne ser det hver dag til træning.

Sergio Rico - Sevilla (udlejet til Fulham)
- Messis teknik er perfekt til at sparke direkte på mål på frispark. Han har en måde, at få bolden til at gå over muren og ned igen. Han formår at finde den rette temperatur, som keeperne ikke kan gøre noget ved.

- Han er den bedste frisparksskytte i spillet fordi han arbejder på det hver dag og han er så naturlig når han sparker.

Adrian - West Ham
- Han sparker så hårdt og højt, at du får problemer med at nå bolden. Den rammer dig måske, men går alligevel i mål. Hans første mål mod Espanyol (sidste uge) tog Diego Lopez endda et par skridt, men det var bare umuligt at nå over til bolden.

- Det andet frispark var ikke helt oppe i krydset, men når du kun fokuserer på bolden, så har du som keeper intet at gøre når først den kommer over muren - du kan ikke nå at reagere. Han scorede samme mål mod mig.

- Du kan forsøge, at tage handskerne af og kaste den efter bolden for at nå ud til den. Hans frispark er så præcise, at de fleste ikke kan nå ud til dem.



Esteban - tidligere keeper
- Det vigtige at huske er, at han altså er verdens bedste spiller. Og for en målmand er det en kæmpe udfordring.

- Han kan sparke under eller over muren, så det er vigtigt at have keeperens stolpe dækket godt op. Men smækker han bolden op i krydset, så skal du bare klappe og rose ham.

- Diego Lopez' ansigtsudtryk fortalte alt efter det andet frispark gik i mål. Der er bare intet du kan gøre.

Pacheco - Alavés
- Hans sigtekorn er fantastisk. Han er også god til at variere sin placering hvilket gør keeperens arbejde endnu sværere.

- Han har allerede scoret på mig både under og over muren; det eneste, som han har tilbage mod mig, er ved at score i min side.

- Det er utrolig sjældent at man ser et decideret dårligt frispark af Messi. Hele verdens ved det og der er videoer, som beviser det - selv din træner advarer dig om ham. Det er utroligt, at hvert frispark er en potentiel målscoringsmulighed for ham.

Dudu Aouate - tidligere keeper
- Man aner virkelig ikke hvor han placerer bolden. Hans præcision er utroligt. Han rammer næsten altid målet.

- Det er farligt, når han står klar til at sparke frispark. Hvis du nærstuderer det, så er det tydeligt at se, at keeperne aldrig ved, hvad de skal gøre.

- Du skal være på dupperne. Og jeg kan selv se det, når jeg tager støvlerne på - jeg ser, hvor svært det er for keeperne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Keepere analyserer Messis frispark

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder